Julklapp på R !

Idag vart det en tur ut till Bergvik för att hitta på en julklapp som ska börja på R ??!!! Inte den lättaste bokstaven tycker jag. Vi ska ha Julfest på jobbet i morgon då vi byter julklappar. Fick i alla fall beslutsångest men tog det jag först tänkte :) Kan ju tyvärr inte säga vad det är då :) Sen försökte jag hitta några andra julklappar, hittade en i alla fall. En bit på väg... Köpte även ett par vinterskor till Hugo, så nu kan kylan och snön komma. Sen vart det även en sväng ut till giganten... Sen var Hugo och mamma trött :) Bara hem och laga mat och stoppa Hugo i säng och mamman i soffan. Där jag fortfarande ligger :)


Äntligen..

Äntligen fick jag tummen ur och ringa frissan! Stod och gjorde ordning mig i morse, platta håret som vanligt varje morgon. Och det var inte roligt, för det gick inte ens att fixa till håret med plattången. Så nu får jag håret fixat om två veckor ! Längtar....
För övrigt idag så vart det en tur på stan med Jessica och Vera. Gick runt och kikade på lite julklappar, fick lite tips. Börjar faktiskt känna lite stress över julen, är ju en del som ska fixas.
I morgon ska jag försöka pynta här hemma, eftersom både jag och Kimmo jobbar på fredag. Skönt och ha det gjort inför helgen.


Kalas !

I helgen har det varit fullt upp med kalas båda dagarna, då vår lilla plutt har blivit 1-år.
På lördagen var det barn kalas, full fart, med ett gäng ett åringar. Det vart såklart tårta och sen en hel del lek och bus. Försökte få Hugo att öppna presenterna han fick, men det var han inte ett dugg intresserad av att göra. 
På söndagen kom Kimmos familj för att fira Hugo, så det vart tårta igen, det är något som hugo gillar i alla fall =)
Idag var jag ner till öppna förskolan en sväng för att igenteligen bara lämna in beställningen på korten som Hugo har tagit. Men tänkte vi kan ju gå in en sväng, men det måste jag säga att jag ångra rätt så snabbt. Kom in och det var barn överallt, vart lite lugnare då förskolläraren hade en sagostund med dom äldre barnen. Har inte tidigare varit där på måndagar då det är äldre barn där. Förstår nu varför ! Hugo satt inne i ett rum och lekte då det var två andra barn där som också lekte, men som slutade i lite bråk. Och jag kan ju inte hålla tyst, så jag försökte ju prata med barnen, men fick bara arga ord tillbaka. Tyckte väl då att föräldrarna som sitter precis utanför dörren och dricker kaffe borde väl hört dom. Men nej..... Så jag tar Hugo och går ut därifrån, för det kändes som att jag var på jobbet och passade andras barn. Sa dock till den ena mamman att den ena pojken hade slagit den andra i huvudet. Men mamman sitter kvar på stolen och bryr sig inte. Då kokade det i mig och jag och Hugo gick hem. Varför bryr sig inte föräldrar??? Eller är det för att jag jobbar med det jag gör ???

Gör om gör rätt !

Vart fel bild i inlägget ! Var denna det skulle vara. Fattar inte hur man raderar via mobilen. Om det ens går ???


Idag är ingen vanlig dag...

Nej det är Hugos födelsedag !
Ja idag är det Hugos 1 års dag. Vart har det året tagit vägen ?? Kan ett år gå så fort ? Men måste säga att det har varit ett roligt år, inte många dagar som varit långsamma.
Idag vart det ett besök på öppna förskolan. Men Hugo var inte på humör för det. Gnällde över det minsta lilla, men kan bero på att han inte hade sovit något på fm. Så när vi gick hem så dröjde det inte länge förrän han somnade. När vi kom hem sov Hugo fortfarande, vilket jag tyckte var bra. För då hann jag förbereda både mat och tårta. Vart ett litet firande idag då farmor skulle komma och passa Hugo medan vi var på buggkursen.


Åter till det vanliga..

Åter till det vanliga... Jobbade hela förra veckan, vilket gick bra, men trött på kvällarna.
Helgen som var rullade på i 120. Kimmo jobbade, jag och Hugo fick besök från Falun. Svåger och barn (21 och 27 år :) Hugo fick fina paket av dom. Efter deras besök var det bara att packa väskan åt Hugo och åka till farmor, där han skulle sova över. Jag och Kimmo var på Helloween fest, vilket var mycket trevligt.
Söndagen var lugn, åkte och hämta Hugo vid lunch. Sen vart det en långpromenad med Jenny och Naemi, vilket känns idag.
Nu sitter jag vid köksbordet och njuter av lugnet med en kopp kaffe och tidning. Vet inte vad vår son har fått för vanor som sover fortfarande.
Idag blir det ett besök på Herrhagens öppna förskola med Jessica och Vera.RSS 2.0