Host Host !

Ja, så låter jag och gjort under helgen med. Tyvärr vart det inte så mycket sova som jag ville. Vaknade tidigt både lördag och söndag med täppt näsa så jag knappt kunde andas. Men med min kompis nässprayen så kunde jag andas igen. Så helgen har varit lugn, hade besök av Caroline och Oliver på lördagen vilket var mycket trevligt. Kom fram till att vi inte hade setts sen november. Alldeles för längesen...
Söndagen vart det en liten promenad med Jenny o Naemi, trevligt att få tjöta lite. Tänkte att jag skulle känna mig bättre av att få lite frisk luft. Men på kvällen kände jag att det skulle inte gå att jobba, så det var bara att ringa kollegan. Men i morgon ska jag gå, känner mig piggare och inte slut i kroppen i alla fall.


Sova !

Snart är det helg, och som jag har längtat efter. Har nu jobbat i två veckor, två veckor som varit intensiva. Började med planeringsdag och sen har det varit inskolning av nya barn. Vilket betyder att man gör allt för att barnen ska känna sig trygga i gruppen med både barn och vuxna. Detta får mig att börja fundera på hur Hugos inskolning kommer bli. Vill snart veta vart han hamnar så man kan börja förbereda sig. K ringde och hörde idag hur det såg ut. Troligen hamnar vi här i Stodene i alla fall. Vilket är väldigt skönt för oss i så fall.
Nej nu är det dax att sova, så det snart blir helg och jag får sova ! :)


Nytt år med mål !

Idag är sista dagen på min föräldraledighet. I morgon drar det igång på heltid. Känns helt okej faktiskt, som jag skrev i ett tidigare inlägg att Hugo ska vara hemma med pappa nu. Och att inte "verkligheten" drar igång på en gång.
Nytt år har det blivit oxå, med löften kanske ?! Jag tänker inte sätta några löften men jag har mål som jag vill nå. Ett är att jag ska försöka träna mera regelbundet. Var och köpte Friskis kort igår, så det är bara att sätta igång !!!


Jaha där försvann det roliga !!!

Som jag var rädd för, att snön skulle vara borta idag. Tråkigt... men bara att hoppas det kommer mera snart igen. För jag är lite sugen på att ta fram längdskidorna, det är en bra motionsform. Dock ska jag se till att skidorna är bra vallade i år om jag ska ge mig ut. För förra året , gick det väldigt tungt tyckte jag. Och sen har vi ju väldigt nära till bra spår, kan rekomendera tuggelite spåren om ni åker skidor.
Idag kan jag inte säga att jag och Hugo har gjort mycket. Vart inne och lekt och grejat lite. Rätt skönt och ta en mjuk start på veckan.

Tänkte lägga in lite bilder från jul som jag skrev i ett tidigare inlägg.

Hugo öppnar sina paket som tomten hade lämnat i strumpan. En egen iphone och en bok =)
Hugo öppnar sina paket som tomten hade lämnat i strumpan. En egen iphone och en bok.


Julmiddag med Kimmos familj.
Julmiddag med Kimmos familj.


Hugo gillade köttbullar och potatis.
Hugo gillade potatis och köttbullar.


Lite spring i benen. =)
Hugo har spring i benen efter maten.


Rädd för tomten, men i farmors trygga famn vågade sig Hugo fram .
Hugo var rädd för tomten, men i farmors trygga famn vågade han sig fram.Pulkan kom fram !

Japp det vart premiär tur med pulkan ! Hugo verka gilla det och gärna om det gick lite fortare ! Men inte så lätt då det är så tung snö och som fastnade under. Hoppas nu det blir fler pulkadagar.


Jihoo !!

Äntligen kom snön, en riktigt bra start på det nya året.
Igår var vi hos goda vänner och fira in det nya året. Vi åt god mat och hade det väldigt trevligt. Spelade sällskapsspel, tjejerna mot killarna, dock vann killarna, men igenteligen vann vi tjejer =) Men mitt i natten orkar man inte tjaffsa om det ;) Hugo var vaken ett tag på kvällen, Kimmo försökte sova han ute i vagnen, men med alla smällare som lät ute så var det inte så lätt. Men somnade tillslut inne i sängen. Som tur var vaknade han inte vid tolvslaget av alla fyverkerier. Det var ju en hel del runt omkring här.
Man är lite trött idag då man inte har sovit allt för många timmar. Inte så att man kan sova hur länge som helst längre. För lilleman vill ju upp såklart =)
Så det får bli en lugn dag idag, kanske går ut och ser om Hugo gillar pulkan.

God fortsättning på det nya året önska jag er !!!!

RSS 2.0