Bra dag till slut....

Efter mitt "negg" i morse tog jag mig i kragen för att göra det bästa av dagen. Det blev en tur till köpbarnvagn för att köpa en sulky till Hugo. Hade visserligen en men sålde den då jag upptäckte att det var bättre liggläge på de nya. Så det vart en Brio Race. Det vart premiär åkning direkt på stan. Hugo verka sitta bra i den. Visserligen klaga han men det berodde inte på vagnen utan varje gång vi gick in i en affär vart det protest. Sen upptäckte vi att Hugo hade feber när vi kom hem :( så inte undra på att han var extra gnällig. Men vi han med å se några löpare på stan, innan vi fick fe upp. Hemma igen vart det att gå ut och gräva för sandlådan. Dock hann vi inte så långt innan himmelen öppna sig. Men nu skiner solen igen, så det är bara att gå ut igen:) så kanske man är värd en pizza sen :)


Negativ !!!

Fy vad trött jag är.... Blir ju inte bättre då jag tittar ut genom fönstret. Tur att vi fick upp poolen igår ;) , men ändå skönt å ha den på plats om värmen smäller till. Kimmo snickrade även ihop en sandlåda som ska grävas ner, tog inte fem år ;) grävningen får jag sköta, men känns ju inte lockande att gå ut i regnet. Vi får se vad dagen erbjuder, just nu ligger jag i soffan med nerdragna persienner. På stan är det stadsloppet, inte heller lockande att titta på. Men borde ner på stan och uträtta lite ärenden. Usch vad jag låter positiv idag:) blir inte bättre av att man tänker på gårdagens match heller. Nä nu får jag sluta, blir bara förbannad !!! Få se om jag skriver ett positivare inlägg senare. Hoppas jag inte förstör någon läsares lördag för min negativitet :)


Utvecklingssamtal och fotboll !!

Idag hade jag mitt sista utvecklingssamtal, känns riktigt skönt. Sånt som hänger över en som måste göras. Men det är inte alltid så lätt att få till tid som både passar mig och föräldrarna ! Nästa termin ska jag försöka börja i tid, så man inte står där på slutet och jagar timmar.

Ska ta och göra en latte nu och ladda inför fotbollen. Synd bara att man börjar tidigt i morgon, eftersom matchen är rätt sen. Men men matchen ska jag inte missa :)

Heja Sverige !!!
RSS 2.0