Bild 6 och 7 !!!

Glömde totalt bort att lägga upp gårdagens bild, så det kommer två idag.

Den första bilden ska föreställa en bild på mig och en vän som det var längesen jag var med. Hitta tyvärr ingen bild där vi var tillsammans. Hon på bilden är nästan som en syster till mig, har kännt henne ända sen hon kom hit till sverige ! Hon var även dagbarn hos oss och sen umgicks våra föräldrar med varandra. Tyvärr bor vi 24 mil i från varandra, lite tråkigt då vi har barn i samma ålder. Men hon är en vän man kan prata om allt och rådfråga saker om !! En bra vän alltså =)



Den andra bilden ska vara en bild jag aldrig har lagt upp. Och då måste jag lägga upp en bild på Hugo när han har den fina tröjan på sig som han fick av mormor i brevlådan idag som hon har stickat !!!



En gammal bild på mig själv !!!

Hittade en bild på mig som liten, tyvärr finns det inte så många bilder på mig när jag är jätte liten. Hade ett album en gång där det fanns lite bilder på mig. Men tyvärr har det försvunnit, måste ha kommit bort i någon av mina alla flyttar  :( Så därför har jag lovat mig själv att vara duktig på att ta kort på Hugo, och även skriva i en bok om hans första år !! Det är sådant som är kul att se sen när man är stor.


Muntergök !!! =) haha....


Konstig tid i mitt liv ???

Gud vad svårt och hitta en bild på en konstig tid i mitt liv...


Okej, den här bilden kanske inte visar en konstig tid i mitt liv. Men att prova på att vara uteliggare och försöka sova på en parkbänk en natt är väl ganska konstigt =)
Jag och Jenny åkte till Gotland en sommar, och kom dit med nattfärjan. Och vi hade inte bokat vandrarhemmet föränn dagen efter. Om vi hade varit smarta så hade vi bokat så vi hade fått gå dit redan på natten. Så vi intog en parkbänk, vi hitta även en kundvagn på vägen som vi kunde köra vårat bagage i =)



Sömntuta !!!

Det verkar som att Hugo har kommit in i en bra sömnrytm. Han somnar oftast mellan 19-20 på kvällen och sover sen till 06-07 på morgonen. Då  går jag upp och ger han mat, och han kan sen somna om igen ett par timmar. Det är lyxigt säger dom som vet =) Det är det, jag ska inte klaga. Tycker iof att vi har haft det ganska bra från början med Hugo, dock inte dom första veckorna när inte amningen fungerade. Men efter han fick flaska så har han sovit helt ok. Visst han har vaknat och vill ha mat, men aldrig något skrik. Och sen har han somnat om igen. Men detta kan ju såklart ändras snabbt, men får njuta av det så länge det varar.

Dagens bild ska föreställa någon ur min familj, Hugo har jag ju redan visat, så det får bli en bild på min andra älskling !! =)



Bild 2 !!!

Här kommer bild 2 i utmaningen !



Ja just ja, tant har fått lov att köpa läsglasögon =) Hmmm.. läsglasögon, tecken på att man börjar bli gammal =) Ja har alltid tyckte det har varit fint med glasögon, men vill inte få dålig syn.

Stel som bara den !!!

Idag har jag och Hugo varit iväg till friskis och svettis på mamma gympa. Var lite orolig hur det skulle gå med lille Hugo. Stackarn fick sova en kvart innan vi åkte och tänkte hjälp hur ska detta gå. Han brukar annars sova ett par timmar på fm. Men vi kom dit och jag gav han lite mat innan så han skulle klara sig över passet. Först satt han i bilstolen, men sen fick han ligga på en matta på golvet. Han hade fullt upp och titta vad vi runt omkring gjorde. Så han var riktigt nöjd faktiskt. Själv tyckte jag det var jätte kul och få komma igång och träna igen. Kände hur min stela kropp mjukades upp lite. Dock tror jag att jag kommer vara väldigt stel i morgon =) Hoppas att det går lika bra nästa gång jag går dit med Hugo. Jag längtar redan till nästa vecka =)

Fick en utmaning av en i föräldragruppen (ulrika) som jag tänkte ge mig på =)
Att lägga ut en bild per dag i 30 dagar. Ni ser nedan vad dom ska föreställa !!

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


Här kommer första bilden !!
Kan inte neka att det han jag umgås mest med just nu =)




Ny vecka !!

Åter igen har en helg försvunnit i raketfart. Kimmo var dock ledig fre-sön så det var riktigt skönt att ha han hemma. I fredags var Hugos farmor här, hon ville komma och hälsa på, för det var nån vekc asen hon hade träffat Hugo. Hon var rädd att han inte skulle känna igen henne =) Hon hade med sig en fin stickad tröja hon hade gjort. Jag gillar att få hemmagjorda saker, för då är risken mindre att någon annan har likadant =) När vi var upp till Falun för någon helg sen så hade även min syster stickat en tröja till Hugo. Och även sytt en neccesär till honom.

Den randiga har farmor gjort, och koftan - syster !



I lördags var jag ner på stan med J och bara va, utan barn.. det var riktigt skönt faktiskt och få sitta och fika i lugn och ro och kunna koncentrera sig på samtalet =)
Sen på kvällen kom J och C hit och åt lite mat och titta på melodifestivalen. Men kan väl erkänna att vi mest prata igenom den =) Men det var mycket trevligt !

Igår var en slappar dag här hemma, vi gjorde ingenting. Var endast ut med soporna. Var ju rätt kallt ute oxå, så det var skönt att vara inne.
Jag och Kimmo har upptäckt tradera. Finns mycket att titta på där, men vi har inte köpt något ännu. Dock har Kimmo sålt en förstärkare precis. Och jag har lagt ut ett par oanvända inomhusfotbollsskor. Få se om det är någon som budar på dom. Sen när vi gick och la oss igår så skoja vi om att jag kommer sitta här hemma o sälja allt vi har. Och i morse när vi satt och åt frukost och läste tidningen, så dök denna serie ruta upp !!



Väldigt passande =)

Oj vad jag skriver, blir så när man inte skriver på några dagar. Nu ska lilleman få lite mat här och jag ska kanske sätta lite fart.


Trött !

Kanske inte den roligaste rubriken, men det är så jag känner mig just nu. Eller gjort hela dagen, längtar just nu till att få sova en hel natt utan några avbrott för matning. Men snart så kanske =)
Den här veckan har bara sprungit iväg känner jag, i måndags var det ju alla hjärtans dag, då min kära sambo kom hem med fina blommor och gelehjärtan.



Själv så lagade jag middag, hmm.. vilket jag oftast gör varje dag ;) men lagade kött och potatis.

I tisdags var jag och J på stan och fönstershoppa, men shoppade faktiskt till Hugo ändå, men det var bara för att jag hade ett presentkort som jag hade fått av syster. Det vart två tröjor , mössa och strumpor till Hugo !! Konstigt att det alltid blir till Hugo, men det finns ju så mycket och han växer ju och behöver ju kläder. En annan får väl gå i sina "gamla" kläder. Fast känns som att dom är nya, när jag väl kommer komma i dom igen. Snart hoppas jag, längtar efter att få ha vanliga jeans på mig.

Igår hade jag främmande av dubbel J och lilla Vera. Så trevligt så, synd bara att inte Hugo verka tycka detsamma, han var mest grinig och skulle bäras. Tror snart att han inte tycker om att ha främmande eller gå bort =) Men det ska jag vänja han av med...  ;)

Hugo och Vera !

Idag var det också en aktivitet på schemat, vi var till museumet och träffa dom andra mammorna och bäbisarna som var i samma föräldragrupp på gripen. Det var kul och träffa dom och prata. Även om jag inte fick prata jätte mycket för Hugo. Det är tur att vi är i samma situation allihopa och har förståelse för skrik =) Men till slut gav jag upp och tog bussen hem, Hugo somnade på en gång vi kom utanför museumet. Så jag föreslår uteaktiviteter =) Tänk om det var sommar, vad mycket lättare det hade varit. Tror jag ?!! Kan sitta ute utan att ta upp en massa plats med massa barnvagnar, utan att bry sig om vad folk ska tycka om barn som skriker, mindre kläder på barnen, ser just nu bara fördelar med sommar =) Återkommer om några månader vad jag tycker då =)

Annars rullar dagarna på som sagt, Hugo gör sina framsteg i utvecklingen, greppar saker, undersöker det mesta med munnen. Vi tränar även på att ligga på mage, vilket är jobbigt, men en liten stund åt gången går bra.


Inne dag !

Idag har det varit en lite långtråkig dag. Har faktiskt inte gjort någonting, mer än att tagit hand om Hugo då =)
Men han verkar oxå haft en vilodag, sovit en hel del. Nästan så att man blir rastlös då han sover =) Det kanske är då man ska passa på att göra saker som man annars inte hinner. Men nej.. hade inte ork och lust till någonting. Kan faktiskt vara skönt ibland. Jag är annars en rastlös individ, som helst har saker för mig. Jag kan ju inte påstå att jag under dessa tre månader jag har varit hemma med Hugo inte har varit långtråkiga. Eftersom vi är en hel hög som går hemma med våra bäbisar... Nu väntar vi på J som ska få sin lilla om 5 v, plus att jag väntar på att dom ska flytta hit oxå...ska bli så skoj att ha dom nära !! Nån man kan gå ut och gå med, nån att dricka kaffe och töla med !!!

Här är hon som jag pratar om =) Hugo trivs bra på hennes mage =)



Igår hade vi lite myskväll, jag hade bakat en hjärtsockerkaka som vi intog med kaffe medans brasan brann i spisen !!




Solen skiner och himmlen är blå vad det är skönt och leva då....

Den här helgen får Hugo och jag roa oss själva på dagarna, då Kimmo jobbar. Men det går bra, då det inte är så långa dagar han jobbar på helgerna. Så igår var tanken och komma ut i det fina vädret rätt så tidigt. Men det vart inte så, för min lilla plutt var inte på humör och sovtiderna vart inte som vanligt. Så det vart en promenad på em, men vi hann ut innan solen försvann i alla fall =)

På kvällen vart det tacos och melodifestivalen. Men den där melodifestivalen är väl sisådär, vad gör Babsan med t.ex. ????  Och dessa deltävlingar, är det inte bättre och ha som förr då det var en gång och en jury som bestämde !!! "Det var bättre förr", den slogan kommer vi alltid få höra =)
Vart även ett glas rött i går, var väl ett år sen sist jag drack ett glas. Gott var det i alla fall. Men i morse vid sju tiden, då jag var upp för att ge Hugo lite mat kändes det i mitt lilla huvud att jag hade druckit alkoholhaltig dryck !!

Idag är det ju lika fint väder som igår, så jag borde gå ut i det fina vädret. Men det är ju väldigt kallt. Men vi får se senare. Kanske ska ta och passa på att städa istället. Hmm.. inte så kul, men behövligt =) 

 


Dax att börja blogga igen !!!

Som sagt, dax att börja blogga igen. Sist jag bloggade var för ca. 1 1/2 år sedan. Då svävade jag på rosa moln, efter att träffat mannen i mitt liv. Allt känns helt rätt och vi har nu under denna tid skaffat oss ett hus och även en liten underbar krabat- Hugo ! Så denna blogg kommer att handla mycket om den lilla krabaten som tar stor plats i vårt liv. Han är redan nu 3 månader och det har gått så fort. Ska det gå så här fort så är jag ju snart tillbaka till jobbet. Ett år känns länge, men kommer nog gå fort. Så det gäller att ta vara på alla dagar. Å idag ska jag ta vara på solen som lyser så fint. Dock lite kallt, men bara att klä sig varmt !!!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0