Kaffe och fotboll !!!

Sitter ute på altanen och dricker kaffe, försöker att piggna till här efter gårdagen. Jag och Jessica tog oss en tur ner på uteservering för att glo lite på folk o inta en god dryck. Vi började med lite "lemonad" här hemma för att sen ta bussen ner till stan. Men jag min nöt satt och titta på lördagens busstider så det vart lite senare än vi tänkte oss. =) Väl nere spanade vi in kungsgatans serveringar, finns ju en del att välja på. Men tyvärr inte så lätt att få en plats. Vi som trodde att vädret gjorde att folk höll sig hemma. Vi hamnade på scores uteservering, mycket trevlig kväll.   

Idag har jag inte gjort många knop, promenad till ica var mitt uppdrag idag =)

Nu sitter jag och Hugo och hejar på Sverige och hoppas på brons !

Heja, heja, heja.....                                                         

Friskis och Svettis !!!

Ikväll var jag iväg till Mariebergsskogen på gympa med Friskis och Svettis. Jag kände mig riktigt laddad för det, visst det var kul, men när man upptäcker att man inte alls orkar lika mycket som man gjorde innan man vart gravid så blir det jobbigt. Dock kämpade jag på så gott jag kunde. Det är faktiskt bra med "friskis" att man får göra övningarna i sin egen "takt". Sen blir det ju tyngre och hoppa och studsa i gräs än på golv. Så lite mera motstånd blev det. Men jag ger inte upp här, ska försöka gå nån mera gång, man måste ju börja nån stans för att bygga upp både konditionen och styrkan. Det är bara att ha lite tålamod och åter igen viljan !!!!
Helgen som varit !

I fredags var jag och Hugo på stan med Caroline och Oliver. Som vanligt springer timmarna iväg när vi är där. Vi strosade runt i affärer, åt mat, drack kaffe och besökte lekparken. Måste säga att vi har tåliga barn som orkar med att sitta i vagnen. En mycket trevlig dag !!!

Här väntas det på mat !Lyckliga barn som fick komma upp ur vagnen och gunga lite =)I lördags vart det en tur till Elgiganten för att beställa en ny spis, våran har gått sönder. Dock inte helt, bara två plattor. Det var för en vecka sen vi upptäckte det först, men med lite våld så gick den igång igen =) Men nu i helgen var den död igen, så det var bara att åka och köpa ny. Min käre sambo som jobbar med dessa varor, stod och jämförde och försökte intala mig om vilken som var bra och på vilket vis. Men jag är bara glad om jag kan laga mat och baka i den =)

Sen vart det en tur till Forshaga där det var marknad, dock var det en flopp. Höjdpunkten var väl langosen vi åt =)

På vägen hem åkte vi förbi stugan för att plocka med oss lite kantareller som det finns gott om där ! Vart smörstekta kantareller till maten vi åt.Söndagen vart en dag hemma, Kimmo fick hjälp av sin bror att byta dörr till vårat förråd. Vilken skillnad det blev, från en svart ful dörr till en vit med glas på, det lyfte. Låter kanske konstigt att piffa upp förrådet så. Men tanken är att vi ska göra om det till ett gästrum. Och med glas på dörren kommer det in ljus.
Medans dom grejade ute, satt jag och Alexander (Kimmos brors son) och tittade på när Sverige spelade fotboll. Spännande, och kul att dom vann.....

Under helgen har det även blivit ett dopp i poolen vi har köpt, var riktigt skönt att svalka sig i den. Var ett bra klipp och köp vi gjorde !!!


Semester bilder !!

Här kommer bilderna jag försökte lägga upp här om dagen...Här sitter Hugo och Kimmo och myser i gräset på midsommarafton.Här var det dans kring stången.Här är vi och hälsar på Karina ute i deras sommarstuga, här ser vi Benjamin och Kaspian tillsammans med Hugo !Sen vart vi bjudna på "garagekalas" av Lukas. Fika på golvet i hans rum =)Här ser vi två gla a pojkar =)Hugo myser i knät hos morfar i Leksand !Nu har vi kommit fram hos mormor, Hugo tyckte det var skönt i skuggan.Han tyckte även det var roligt att bada och svalak av sig i värmen.På vägen hem stannade vi i Hallstahamamr och tog en fika !Hann även med att se en slussning !
Semester !!!

Nu är det semster här hemma, även om jag inte jag har semster så har jag det ändå känns det som. För det är skillnad att vara två hemma hela dagarna. Man kan slappna av på ett annat vis och känna att man är två som kan underhålla lilleman =)

Vi började semestern med att åka en liten trip, första stoppet vart i Falun där vi firade midsommar. Vi var först på ett traditionellt midsommarfirande, med majstångsresning och dans kring stången. Dock hoppade jag dansen =) satt i gräset och tittade på att folk istället där man fick se en hel del gamla skolkamrater med sina familjer. Pratade även med gamla bekanta som jag inte har träffat på år och dar, så det var skoj. Efter firandet åkte vi hem till min syster son i "Bjurs" där det blev mat, tårta och tipspromenad. En mycket trevlig dag och kväll.

Vår vistelse i Falun blev att besöka dom man han med, blev en tur till min bror som har flyttat till ny lägenhet som vi kollade in. Sen vart det även ett besök ut till Hinsnoret för att besöka Karina med familj. Dom var i deras sommarstuga där vi var mycket när vi var små, så kul att se hur dom har det nu. Kul att se grabbarna med, dom växer fort på ett år =) Vi tog oss även en tripp till Leksand för ett besöka min pappa som har husvagn där. Där har jag oxå gamla minnen i från, då vi var där mycket när vi var små.

Som sagt det är inte en lugn stund när vi är i Falun. Man vill ju försöka hälsa på så många som möjligt.

På måndagen packade vi in oss i bilen och körde mot Blidö, där min mamma bor. Solen gassade utanför och det var hett. Gött att man har AC. Resan ner tog några timmar med tanke på att vi har den lille att tänka på som behöver mat i mellan åt och även vi =)Plus att vi hade släpkärra med oss för att ta hem en gräsklippare från mor. 
Väl framme var det bara att packa in grejerna och bara njuta av sol och värme. Det gjorde vi alla dagarna, vi bara slappa, det är väl semster ???!!!!

På torsdagen åkte vi hem med fullpackad bil och släp. Måste säga att man har lite mera grejer med då det är ett barn med. Tänk om man hade flera barn ?? Skulle behöva en buss då =)
Eller så blir man mera rutinerad och vet huyr mycket saker som behövs med på en semster med barn =)

Nu blir det att njuta här hemma av att man har ett hus !!!

Lite bilder.....

Får återkomma med bilderna, det går inte att ladda upp för tillfället !!!

RSS 2.0