Skrik, skrik, skrik...

Sitter vid den här maskinen och väntar på att Hugo ska vakna !
Vi var på väg till Ica för att posta paket. Men fick lov att vända då han bara skrek, hela stodene hörde han väl. Kände hur stressen kom och tanken på att stå vid ica och greja med paket och en skrikande Hugo i vagnen fanns inte. Så jag gick hem och la han i sängen och där somna han gött tillslut. Funderar på om vagnen börjar bli för trång för han, ska prova och göra om liften till åkpåse istället. Få se om han blir nöjdare ! För han börjar ju bli stor killen !!!

Här provar vi hoppgungan !!!


Var tar tiden vägen !

Tycker att tiden bara rusar iväg, men det som är positivt är att det går mot ljusare tider. Så skönt att det är nästan ljust ute till kl 19 på kvällen. Dock lite jobbigt på mornarna då det är ljust, för när Hugo nu vaknar typ kl. 06 så är det inte så lätt att få han att somna om.

Hmm.. jag klarade nog inte den där utmaningen med korten. Har tio kort kvar att lägga upp. Och bara för skoj skull så ska jag göra det ändå. Så har jag ändå lagt upp alla kort =)

Bild 21: En person som alltid ställer upp på mig: Det är min sambo. Ställer upp för mig i vått och torrt. Så åter igen får ni se en bild på han. =)

Bild 22: En bild på en tid jag saknar: Jag saknar den tid då jag spelade innebandy aktivt. Jag gilalr att röra på mig och spela i lag. Både socialt och roligt ! Här kommer en bild på när jag var med i studentiaden. Var riktigt roligt, dock var vi få lag, men vi kom trea av fyra lag =)Bild 23: En bild på i somras: Den här bilden kan inte bli mera än somrig ! Blå himmel, midsommarstång, svensk flagga och ett lyckligt par =)Bild 24: En bild som gör mig glad: Det är en bild på Hugo då han endast är några timmar gammal. Det kallar jag lycka ! Kan fortfarande känna hur glad jag var den dagen.Bild 25: En bild på en person som alltid gör mig glad. Blir åter en bild på Hugo, hur trött man än är på natten, om han nu vaknar , så möts man av ett leende. Det kan göra att tröttheten bara försvinner =)Bild 26: Någon/några jag alltid har roligt med ! För några år sen så var vi ett gäng som umgicks mycket och hade roligt tillsammans. Den bild jag lägger upp är på mig, Cilla och Jenny, tycker jag visar att vi har roligt =)
Glada tjejer =)Bild 27: En bild som jag alltid skrattar åt: Det får bli åt vår lilla plutt som är beroende av sin tumme, även när han badar =)
Studentbild kanske ?! =)Bild 28: En tokig bild ! Hmm.. vad svårt !!
Återigen får det bli en bild på min systerdotters son Lukas. Tokig och tokig vet jag inte om bilden är. Men jag kände mig lite tokig och springa runt med med en moped hjälm inomhus och leka att man körde cross ! Men vad gör man inte för dom små liven =)


Bild 29: Den nyaste bilden på mig själv: Hmm.. det var den med glasögonen, så jag får lägga ut en som var tagen innan.Och slutligen.......

Bild 30: Någon jag aldrig kommer släppa taget om: Det får bli en bild på mina två älsklingar !!!Puh... äntligen klar med utmaningen, även om jag itne följde den punkt och pricka.
Det var kul, men lite jobbigt var det och leta bilder. Då man har en hel del att gå igenom =)

Men nu kan jag börja blogga igen utan några måsten....

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka iväg hem till M i föräldragruppen ! Ska bli trevligt, hoppas Hugo tycker det med =)


På begäran !!!

Fick en påminelse av en kompis att jag måste uppdatera bloggen ! =) Bäst att göra det då , om det är så att folk läser här och vill följa mitt liv =)
Måste ju även följa mitt uppdrag med bilderna. Brb... kaffe....
Så, måste säga att en kopp kaffe slår högt en söndag förmiddag i lugn och ro !!!

Får lov att lägga upp flera bilder idag då jag inte haft tid att göra det i helgen !
Första bilden ska vara en bild på min fritid, just nu känner jag inte har direkt någon fritid ! När jag menar fritid så är det någon form av akrivitet jag åker iväg på. Men jag kan lägga upp en bild på det jag vill hålla på med, som jag har gjort tidigare.
Innebandy, det är en sport som jag har utövat sen jag var 15 år. Började i Falun och fortsatte spela här i Karlstad. På bilden är det de lag jag spelade i sist, skattkärr dam u. Riktigt roligt gäng och jag får gratulera er att ni lyckades hålla er kvar i trean. =)En snygging ska läggas in på nästa kort, finns många personer som är snygga, skådespelare, musiker, idrottsmän m.m... Men självklart tycker jag  att sambon är snygg !! =)
Bilden är tagen vid fänforsen i Björbo , vi var på upp till Leksand i sommras.


Och dagens bild ska föreställa mina närmaste !!

Här är en del av mina närmaste, kan kalla dom klanen Malmström =)
Min syster och hennes man, systerdotter och sambo plus två barn. På bilden syns även Kimmo och Hugo ! Andra delen av klanen som inte är med är, systerson, sambo, barn och systerdotter.
En fin vinterdag !!!Helgen har annars rullat på som vanligt, i fredags var vi och tittade på tapeter till sovrummet. Äntligen ska dom gula fula tapeterna bort =) Får mardrömmar av dom ;)  Inte lätt att välja tapeter, men vi var i alla fall överens om att det ska vara ljusa tapeter. Vi stod faktiskt och titta på samma tapeter som vi hade i lägenheten. En fondvägg med blommönster och en beige tapet. Men jag ville ha något vi inte haft förut. Så vi hitta en vit fondvägg med diskreta blommor på och vita väggar runt om. Kommer nog bli bra tror jag ! Sen vart det en tur till Bergvik för att byta den skjortan jag inte ville ha, men hitta inget annat. MEN det vart en jacka ! En jacka jag kan ha att gå ut och gå i.
Jihoo, vart en jacka i alla fall =)


Igår var Jessica och Vera här och hälsa på. Alltid lika kul att träffas ! Vi gick ut och gick , men var lite svårt att gå med barnvagnrna, blött och buckligt. Sen kom även Jenny och lilla Naemi och joina oss vid fikan. Mycket trevligt !!
Sen fick jag och Hugo skynda oss iväg för att åka och hämta Kimmo vid jobbet för att vidare åka och gratta Kimmos brors barn - Alexander ! Som fyllde 6 år i veckan. Där vart det både mat och tårta !

Idag får bli en slappar dag !!

Premiär på öppna förskolan !!

Idag var jag med mammorna från föräldragruppen från Gripen på öppna förskolan ! Först tänkte jag oj redan, ska vi dit med våra pluttisar. Men vi vart väl mottagna där och informerade om hur det fungerade ! Vi var där i en och en halv timme ca och vi hann inte prata så mycket med varandra för att hon som hade det prata destomer med oss =) Nästa gång ska vi gå dit lite tidigare så vi slipper ta en stående fika kanske !! =)
Sen gick jag ner på stan och väntade på Kimmo som skulle hämta mig, där slank jag in på HM och kika lite. Oj där vart det tre klädesplagg till mig, men måste säga det var billigt ! 250 kr för ett par byxor, skjorta och linne. Tyvärr satt inte skjortan som jag ville så den blir att lämna tillbaka. Men fanns mycket annat vårnytt som hade kommit in, så jag kan nog hitta något annat =)

Dagens bild ska vara på något ovanligt, hmm, vad kan det vara ?? Något ovanligt jag har gjort ??
Nej jag vet inte jag vad jag ska hitta på för bild !!

Nej jag får fundera på den, jag får återkomma om jag hittar någon ovanlig bild !


Vill klippa mig !!

Jag får nog börja vänja mig vid att Hugo inte vill sova nå längre på morgonen. Bara att gilla läget och gå upp !! Iof tycker jag det är roligare nu då han är med mera. Idag är det föräldragrupp, då det kommer en kvinna och ska prata om barnsäkerhet. Få se om jag får lyssna något för lilleman. Får göra ett försök i alla fall =)

Dagens bild ska vara en på mig själv ! Försökte hitta en bild på en frisyr som jag vill klippa mig igen. Vill klippa upp håret lite igen, som jag brukar ha =) Måste ta och klippa mig snart, göra mig vårfin =) Var ett tag sen jag klippte mig. Men det tråkiga är att min frisör har flyttat, så jag vet inte vart jag ska gå nu. Har haft henne ända sen jag flytta ner hit till karlstad, det vill säga 8 år typ. Tråkigt då hon vet hur jag vill ha det, nu måste man introducera en ny. Någon ny som säger är det din naturliga färg ?? !!!
Tar tillbaka det jag sa !!

Idag har vi varit på mamma gympa, det gick bra. Men undrade ett tag var orken var ? Kan bero på att lillkillen var vaken lite inatt. Kan bli galen på det där sparkandet som man hör. Är väl bara för att man är så trött ! Senast igår skröt jag för tjejerna att Hugo han sover minsan i sträck mellan 20.00- 06.00 ca. Ska aldrig mera säga någonting =) Jag vet inte om det kan bero på att vi har gått upp ett steg i ersättningen plus att han får smakportioner oxå. Hugo har fått börja med att smaka potatis och palsternacka. Var väl ingen jätte hit tyckte Hugo ! =)

Dagens bild ska vara på en person jag vill vara med ! Så då får det bli en bild på min älskling !! =)
Här tillsammans med vår lilla plutt !


Skäms på mig !

Nu har jag slarvat en hel del. Så det får bli många bilder idag !

Den första bilden ska vara en person som jag kan berätta allt för och då måste jag nämna Jenny, tycker vi kommer bra överens och har mycket gemensamt. Och jag måste säga att när vi inte har träffats på ett tag så pratar vi om allt och munnarna går i ett. =) Tur du flyttat närmare så vi kan gå ut å gå och prata av oss =)

Hmm.. undra vilken bild jag ska ta, finns en hel del =)Sen ska det vara en bild på min vardag ! Att ta hand om denna lilla kille =)
Nästa bild ska föreställa mig och en klasskompis. Den här kompisen pluggade jag med på universitetet. Sen har vi följt varandra, jobbat ihop och även fått barn samtidigt !
Vilket är jätte kul !!Okej den här bilden kanske inte gillas av många i den här staden.=)  Men Leksand ligger mig varmt om hjärtat både som by och lag ! För er som inte vet så är jag ifrån Falun ursprungligen. Och när jag var liten hade vi husvagn stående på leksand camping, både sommar och vinter. Så vi var där i stort sätt varje helg. Kan tyckas kanske vara tråkigt, men som liten hade jag faktiskt kul. Hade många kompisar där från olika delar av landet. Min pappa står fortfarande med husvagn där på sommaren. Och i somras var vi där över en helg och hälsa på. Var kul att komma tillbaka, även om jag inte själv skulle vilja ha någon husvagn. Känner mig rätt "mättad" på det =) Går bra att hyra stuga med =)
Jackoman !!!

Var ute och gick förut i solen, hur skönt som helst !!! Men upptäckte rätt snabbt att det var väldigt varmt då man fick upp tempot lite. Så jag gick och tänkte att jag kanske måste köpa en ny jacka, som är lite tunnare. Gick igenom min garderob på alla mina jackor, var några centimeter kvar innan jag får igen dom. Yes, täntke jag, då MÅSTE jag köpa nya jacka =) Men nej, hitta en där inne som jag köpte i höstas.. Fan.. ingen ny jacka alltså :( . I och för sig så gillar jag den jag hade. Och hoppas även på att komam i dom andra jackorna med. Som ni kanske förstår så gillar jag jackor av alla de slag =) Så man vet aldrig, kan ju bli en till i samlingen ändå =)


Lillkillen på väg på promenad !


Bild 9 och 10 !

Återigen glömde jag att lägga in gårdagens bild !
Den ska föreställa någon i min släkt. Det får bli en bild på min pappa. Bilden är tagen när han fyllde 65 år ! Ville ha en bild med han och Hugo, tillslut gick det ! =)Sen ska det vara på en person som jag tycker är väldigt snäll. Har många i min närhet som är snälla. Så jag får "ola" =)
Det får bli hon jag träffade i tvättstugan, när jag bodde på våxnäs. =) Hörde hennes dialekt och kände en samhörighet =) Vi var båda dalkullor och vi dalfolk måste ju hålla ihop. Bilden är tagen då vi har vår lilla vinprovning, dax för en ny snart ?? !!!
Såg att bilden var tagen 2005 så det var ett tag sen , mycket som har hänt sen dess !!
Idag blir det en lugn dag hemma, har lovat Hugo det. Har blivit lite mycket farande och flängade några dagar nu, även jag känner av det. Så en det får bli en kaffe nu medans plutten sover.


Fullt upp !!

Idag var det mycket på schemat. Började med mamma gympan på fm, vilket var kul och Hugo skötte sig även denna gången. Han vart lite trött på slutet, men inte så konstigt då han inte hade sovit innan. Men så fort vi kom i bilen hem somnade han. Sen var det bara att äta lite lunch och iväg igen. Då bilen tog oss ut till hammarö för att gratulera en 1-åring !Hugo passade även på att prova O:s matstol !! Var rätt nöjd där en stund !!!Sen bar det hemmåt för att bara hämta lite paket å gå några gator bort för att gratulera J som oxå fyller år idag. Och kolla in deras hus. Hugo hördes nog på hela området både då vi gick dit och hem. Stackarn var riktigt sliten, har itne fått sovit så mycket idag. Men nu sover han gott i sin säng. Och jag med snart tror jag =)

Sen var det där med att hitta en bild på någon jag saknar. Svårt det där, men jag känner nog att jag kan sakna min familj ibland. Som jag inte träffar allt för ofta, då dom bor en bit bort. Men blir svårt att få ihop alla på en bild, då den är så stor min familj. Så jag väljer att visa en bild på min syster dotters son. På bilden är vi på dop och jag diggar hans klädval- masdräkt och basketkängor =) Riktigt skön kille =)
RSS 2.0