Känna på verkligheten !

Imorgon blir det att känna på hur det är när båda föräldrarna jobbar. Och barnet ska lämnas bort. Jag ska jobba hela den här veckan. Och det var ju ett tag sen jag jobbade en hel vecka.
Närmare bestämt i augusti förra året. Hugo ska vara hos farmor måndag och tisdag. Sen ska Kimmo vara hemma resten av veckan. Så i morgon börjar jag sju, oj, oj, oj... Och Kimmo halv åtta. Kommer bli körigt i morgon bitti :) Så därför har jag tagit mitt förnuft och redan lagt mig !
Natti Natti !


Rena träningspasset !

Här behövs inga hantlar för att få träna biceps, räcker med att bära Hugo i en kvart så får man tydligen träningsvärk. Kanske tyder på dåliga arm muskler. Tycker att det borde ge något resultat i dom armhävningarna man gör på friskis och svettis ?! Får nog göra som Jenny, börja räkna och sedan öka på efter varje gång. Slutar väl med att jag inte kan lyfta något , för att jag har sådan träningsvärk. Ja, ja, all träning är bra !!!

Igår vart det en tur ut i lekparken som jag skrev, gunga är roligt tycker Hugo. Sen vart det att undersöka marken. Hugo som gärna ålar sig fram istället för att krypa, såg ut som en militär som tog sig fram i löven och sanden.

Svettigt !

Idag vart det en svettig start på dagen. Det var prylbytardag i församlingshemmet och med mig hade jag Hugo. Tänkte att han kunde ju sitta i vagnen så snällt, men det gick ju inte alls, var alldeles för trångt för vagn där inne . Så det var bara att gå och bära på han det, vilket inte Hugo ville. Så jag varierade med att låta han vara famnen eller gå med hjälp av mig. Så tyvärr vart det ju inte så mycket tittande. Visserligen var Jenny med och hjälpte till lite, för hon var smart och lämna Naemi hemma =) Visserligen hade inte jag den möjligheten. Fann i alla fall några plagg, men kunde säkert hittat mera om jag var utan barn !

Så det blir att ta det lugnt resten av dagen =)

Få se om vi gör en tur ut till lekparken om vädret tillåter !

Fotografen !

Äntligen kom vi utanför dörren ! Vart ett besök på öppna förskolan, där fotografen var idag. Jag visste inte hur Hugo skulle reagera. Inne i rummet där fotografen var fick Hugo sätta sig på ett bord. Allvarlig som han var försökte vi få till ett flin eller skratt. Tillslut kom det ett flin efter att tagit fram en boll som vi busade med. Huvudsaken att han inte grinade. Hoppas bilderna blir bra ?!
Efter det vart det lek med kompisarna bl.a. Vera och Theo.


Nu får det vara nog...

Nu får det vara slut på sjukdomar, började med ögoninflammation för Hugo. Hade det nästan i två veckor. Sen byttes det ut mot förkylning, feber, lös i magen, snorig och hosta. Vet inte om det är tänderna som gör det magen lös ?! Har även en teori om att det var gröten, provade nestle med rätt mycket fullkorn. Har nu återgått till vanliga fruktgröten. Och magen börjar stabilisera sig. Inte bara Hugo som blev sjuk, även min sambo. Inte så bra tajmat då det krävs rätt mycket av en när liten är sjuk.
Så nu hoppas jag verkligen att det går åt rätt håll och att båda blir friska snart !
Peppar, peppar... Så hoppas jag att jag klarar mig !
Provar igen !

Igår skulle jag göra ett inlägg från mobilen. Men det gick inte ! Men nu verkar det fungera :) Skulle lägga in en bild på Hugo, tyckte det var längesen jag gjorde det. Så den kommer nu då :)


Test !

Testar !


Behöver en spark i baken....

Varför tar jag mig ingenting för ??? Snart har hela dagen gått och jag tycker jag inte får något gjort. Det ända vettiga jag gjort idag är att jag gått till affären och satt på tvättmaskinen. Hugo sover och jag borde passa på att göra en massa, skulle ha dammsugit, men skyller på att Hugo då kan vakna !
I och för sig skulel jag kunna börja med å dammtorka, men vad tråkigt... varför blir det så här ?? Var ska jag få energin ifrån ? Två koppar kaffe hjälpte inte heller. Tror helt enkelt att jag har för många sysslor som behöver göras och då blir det ingenting i stället.

Tänkte faktiskt göra en banankaka av ett par svarta bananer =) Hittade ett recept på Ica´s hemsida. Tyckte den verkade god....  Få se efter resultatet om det var gott oxå ! 


Bra!!

Tack Sofie för tipset ! Nu kan man ju blogga var som helst. :) Kanske blir mera inlägg då :)


RSS 2.0