Måndag !

Börjar tycka att måndagar är den tråkigaste dagen på veckan, händer ju ingenting. Visserligen kan ju det vara skönt, kanske får lite gjort här hemma, med det ena och det andra som ska göras.
Men det händer ju att man hamnar här oxå =) Rätt skönt och bara vara också då Hugo sover.
För tvättmaksinen och diskmaskinen sköter ju sig själva =)

I helgen vart det ett besök på Råtorps Café med en vän, passade på att sitta ute i det fina vädret. Kanske var sista gången för säsongen?! Mycket mysigt café och gott fika =)
Sen vart det även och titta på Råtorps damer när dom spela hem en vinst mot Kil, dom vann med 8-2 så det var en underhållande match !! Ibland kan jag sakna fotbollen, men det är nog mera lagkänslan än å sparka på bollen =) Jag får nöja mig med Friskis och Svettis, som fick ett besök av mig igår. Var skönt och komma igång igen efter förkylningen.

Nej , nu hör jag Hugo ligga och prata borta i rummet ! Dax för lunch !!!

Trångt !!

Idag skjutsadejag Kimmo till jobbet och tänkte då att jag skulle in på bergvik en sväng och titta lite. Vilket jag gjorde, men var ju där redan halv tio, så jag fick gå in på Coop och fördriva tiden =)
Måste säga att det var rätt skönt och vara där ute tidigt och slippa trängas med en massa andra. Vilket jag tror jag skulle fått gjort om jag hade väntat nån timme.
För jag måste säga att det är väldigt trångt på barnavdelningarna i klädesaffärerrna. Är man några banrvagnar där så blir det ju kaos. Borde vara större och luftigare så man kommer i mellan med en barnvagn oxå mellan hyllorna.

Nu sitter jag och väntar på att Hugo ska vakna, så vi eventuellt ska bege oss till norra fältet för lite loppis. Det är ju så fint väder så man vill ju bara ut. Men det känns att hösten är här då det är kyligt i luften. Men det är bara att klä på sig =)


Bak, sida, fram, bak, sida, fram....

Igår var det dax för buggkurs igen, vilket är väldigt kul ! Bak, sida, fram är grundstegen för oss tjejer, kan tänkas inte vara så svårt. Men kan säga att det beror på vilken man dansar med, dansar man med någon som redan har taktkänsla och är med, så är det mycket enklare. Eftersom det är i stort sätt killarna som för dansen. Det gäller verkligen att ha ögonkontakt och läsa av varandra.
Innan vi började, trodde jag att det var typ vi och en massa äldre, men där hade jag fel ! Det är väldigt mycket yngre personer. Prata med en tjej som hade varit med tidigare och hon sa att det har ändrats och krypit ner i åldrarna. Jag tror att det har med att göra att dansbanden idag består av unga människor. Och att låtarna kan variera och moderna låtar som görs om till dansvänliga =)
Buggen idag är inte som man lärde sig i skolan, det kallar dom "personalfestbugg" =) Så där får man pekpinnen om man gör några utsvävningar !
Vi får se vad den här buggen resulterar i, dans på logen i sommar, malung, fortsättningskurs... ???

Det återstår att se !!!  =)


Fullt upp !!!

Nu var det längesen jag skrev igen. Ärligt så vet jag inte var dagarna tar vägen ?? Efter Kimmos semester tycker jag att vi fortfarande har haft fullt upp hela tiden. Det är alltid något som det ska pysslas med.
Så nu tycker jag faktiskt det ska bli skönt med lite höst, för då känns det som att man får stänga in sig och mysa lite, istället för att vara ute hela tiden =) Inte för att jag inte gillar att vara ute, för vad slår en riktigt härlig höstdag ?? Helst ska man vara ute i skogen och plocka svamp då =) Har hunnit med två vänder i skogen i alla fall. Sen är det ju lyxigt då det växer kantareller vid sommarstugan, mitt på gården !!


Sen har jag börjat jobba en dag i veckan, fredagar... vilket också känns som att veckorna springer iväg, helt plötsligt är det fredag igen ! Men det som är gött är ju att det är helg sen =)
Det känns faktiskt bra att gå och jobba en dag i veckan. Kul och träffa kollegorna igen och göra något annat. I och för sig är det ungefär samma sysslor jag gör hemma, men det blir på ett annat sätt då det inte är ens egna barn man tar hand om.

Jag och Kimmo har även börjat gå en buggkurs med ett annat par vi känner. Något jag har velat gjort länge, måste säga att det är riktigt roligt. Man blir så glad av att dansa !!

Och sen till vår lilleman som inte är så liten längre. Det händer så mycket nu med han, något nytt varje dag känns det som. Det är så kul och se hur dom utvecklas.
Senast igår kom han på hur man skulle krypa, istället för att åla, även hur man från krypande kunde sätta sig upp själv. Så det står väl inte på förän han kommer på hur man ska resa sig heller...

Nu får det bli å vila lite, så min förkylning försvinner ! Så jag kan jobba i morgon !

RSS 2.0