Hmmm...

Hmm... Vart nå fel... Gick tyvärr inte att ändra inlägget på mobilen heller...


Regnet det bara öser ner !!!

Helgen startade med middag på vedugnen med några kollegor i fredags. Jag slog till med en club sandwich, lika bra att gå på säkert kort :) Finns valet så tar jag gärna det.
I lördags vräkte regnet ner, så det fick bli en tur till Bergvik. På Coop var det barnens dag och Hugo fick fiska fiskdamm.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2520262/images/2012/pic_50844cf4ddf2b37410003403.jpg" class="image">Sen vart det en tur till farmor på fika.

Söndagen bestod till att planera hur vår tvättstuga ska se ut. Så vi åkte till stuvbutiken och tittade på färg. Sen en tur till Elgiganten för att bestämma inredning. Kommer nog bli bra när det blir klart. Vad kan inte bli bättre än denna tapet :)


Hela Sverige bakar !!

Nu är det ett program på tv som jag tycker är väldigt kul, Hela Sverige bakar. Ett program som jag skulle vilja medverka i. Dock har jag kanske inte jätte mycket erfarenhet. Men jag tycker det är kul att baka. Ofta kör jag på det traditionella från sju sorters kakor. Men ibland försöker jag hitta på något nytt. Har även en son som gillar att baka. Vill gärna vara med i köket. Idag vart han hysterisk när han inte fick sova med bullformarna :)
Här om dagen fick han vara med att baka muffins.


Läggdags !!!

I vanliga fall brukar Hugo somna mellan sju och åtta. Men idag vet jag inte vad det är. Kommer upp, vi tillbaka med honom, han kommer upp, vi tillbaka med honom....TÅLAMOD !!!!

Inte så trött....


Sommar har blivit höst !!

Jaha, då har det gått en tid sen jag skrev sist. Vad som hänt den senaste tiden är att sommaren har gått över till höst. Snart kommer nog vita flingorna även att singla ner från himmelen. På ett sätt vill jag att snön ska komma, då det blir ljusare ute.
I morse när jag gick till bussen vid sex , var det så mörkt ute. Det kändes som att det var natt.
Just nu är det fotboll på tvn.( Tyskland- Sverige) Såg inte så lovande i första halvlek. Tror dock inte det är så lovande över huvudtaget, även om Sverige har gjort två mål i skrivandets stund.

Sova eller se klart..., det är frågan????


RSS 2.0