Nattskräck !!!

Idag är jag trött.... Igår när jag skulle gå och lägga mig så gick jag in för att titta till Hugo. Då börjar han att gråta som sedan övergår till skrik. Detta har vi varit med om tidigare så vi visste vad det handlade om - nattskräck. Det är ingen idé att prata med barnet i och med att de är okontaktbar. Bara att sitta och vänta ut och se till så han inte skadar sig. Igår höll skrikandet på i 50 minuter ca. Vilket är väldigt jobbigt som mamma att höra på och inte kunna göra något. Men det var inte bara skrik igår, han slängde kuddar och helt plötsligt sprang han ut i vardagsrummet. Då tänkte vi att nu kommer han springa in i något. Nen han klarade sig. Sen satt han på golvet i vardagsrummet och skrek ett tag tills det började avta. Och tillslut kryper han upp i kimmos knä och somnar där. Stackarn måste ha varit helt slut efter, för han sov sen till nio på morgonen. 
Själv var jag uppe i varv efter att hört detta i nästan en timme. Så det tog ett tag innan jag somnade. Och efter två timmar var det upp och ge plutten mat. Så ja.. Jag är trött idag.

Tiden går fort.

Var ett tag sen jag skrev nu. Men upptäcker att tiden inte räcker till riktigt. När Hugo är på förskolan är det oftast något som måste göras. Om inte annat är vi ner till BVC för vägning. Vilket vi fortfarande gör varje vecka. Nu väger plutten iallafall 3850 g ☺️ Det går sakta men säkert uppåt. Han följer sin kurva och det är huvudsaken. 

 



RSS 2.0