Fullt upp !!!

Nu var det längesen jag skrev igen. Ärligt så vet jag inte var dagarna tar vägen ?? Efter Kimmos semester tycker jag att vi fortfarande har haft fullt upp hela tiden. Det är alltid något som det ska pysslas med.
Så nu tycker jag faktiskt det ska bli skönt med lite höst, för då känns det som att man får stänga in sig och mysa lite, istället för att vara ute hela tiden =) Inte för att jag inte gillar att vara ute, för vad slår en riktigt härlig höstdag ?? Helst ska man vara ute i skogen och plocka svamp då =) Har hunnit med två vänder i skogen i alla fall. Sen är det ju lyxigt då det växer kantareller vid sommarstugan, mitt på gården !!


Sen har jag börjat jobba en dag i veckan, fredagar... vilket också känns som att veckorna springer iväg, helt plötsligt är det fredag igen ! Men det som är gött är ju att det är helg sen =)
Det känns faktiskt bra att gå och jobba en dag i veckan. Kul och träffa kollegorna igen och göra något annat. I och för sig är det ungefär samma sysslor jag gör hemma, men det blir på ett annat sätt då det inte är ens egna barn man tar hand om.

Jag och Kimmo har även börjat gå en buggkurs med ett annat par vi känner. Något jag har velat gjort länge, måste säga att det är riktigt roligt. Man blir så glad av att dansa !!

Och sen till vår lilleman som inte är så liten längre. Det händer så mycket nu med han, något nytt varje dag känns det som. Det är så kul och se hur dom utvecklas.
Senast igår kom han på hur man skulle krypa, istället för att åla, även hur man från krypande kunde sätta sig upp själv. Så det står väl inte på förän han kommer på hur man ska resa sig heller...

Nu får det bli å vila lite, så min förkylning försvinner ! Så jag kan jobba i morgon !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0