Ny vecka !!

Åter igen har en helg försvunnit i raketfart. Kimmo var dock ledig fre-sön så det var riktigt skönt att ha han hemma. I fredags var Hugos farmor här, hon ville komma och hälsa på, för det var nån vekc asen hon hade träffat Hugo. Hon var rädd att han inte skulle känna igen henne =) Hon hade med sig en fin stickad tröja hon hade gjort. Jag gillar att få hemmagjorda saker, för då är risken mindre att någon annan har likadant =) När vi var upp till Falun för någon helg sen så hade även min syster stickat en tröja till Hugo. Och även sytt en neccesär till honom.

Den randiga har farmor gjort, och koftan - syster !



I lördags var jag ner på stan med J och bara va, utan barn.. det var riktigt skönt faktiskt och få sitta och fika i lugn och ro och kunna koncentrera sig på samtalet =)
Sen på kvällen kom J och C hit och åt lite mat och titta på melodifestivalen. Men kan väl erkänna att vi mest prata igenom den =) Men det var mycket trevligt !

Igår var en slappar dag här hemma, vi gjorde ingenting. Var endast ut med soporna. Var ju rätt kallt ute oxå, så det var skönt att vara inne.
Jag och Kimmo har upptäckt tradera. Finns mycket att titta på där, men vi har inte köpt något ännu. Dock har Kimmo sålt en förstärkare precis. Och jag har lagt ut ett par oanvända inomhusfotbollsskor. Få se om det är någon som budar på dom. Sen när vi gick och la oss igår så skoja vi om att jag kommer sitta här hemma o sälja allt vi har. Och i morse när vi satt och åt frukost och läste tidningen, så dök denna serie ruta upp !!



Väldigt passande =)

Oj vad jag skriver, blir så när man inte skriver på några dagar. Nu ska lilleman få lite mat här och jag ska kanske sätta lite fart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0