Solen skiner och man blir så glad !!!

Ja visst är det härligt att solen skiner och det är vår !  Och riktigt skönt och vara mammaledig nu =) Man får verkligen njuta nu känner jag. Iof så ska jag inte klaga, för jag har ju ett bra jobb där jag får vara ute oxå. Men där går vi ut i alla väder och nu får man själv bestämma när man vill gå ut =)
Det är riktigt skönt att ha ett hus nu, bara att kunna gå ut på sin egen tomt och sätta sig i solen. Visserligen finns det saker att göra på tomten oxå, bl.a. att kratta, rensa rabatter. Min plan var att ta bort att rabatter, men det är ju faktiskt fint när det nu börjar blomma. Men jag tog hit svärmor som fick berätta för mig vad jag kunde ta bort och inte ta bort, har själv inga gröna fingrar direkt. Det påminner mig om att blommorna i fönstret ser lite ledsna ut. Tur det är blommor som blir glada igen direkt dom får vatten =)

Sen gör det ju inget att vädret är soligt då man ska ut och gå. Dom senaste veckorna har jag gått som bara den känner jag. Vilket även resulterat i att jag nästan kommer i ett par "vanliga" jeans. Det är positivt !!!

Nu är även vårat sovrum nästan klart, ska bara flytta in grejerna igen. Det vart riktigt bra faktiskt, tur man har en händig karl =)

Nej nu ska jag ta och prata med min son som ligger på golvet och pratar =) Undra vad han säger ???

Äntligen !

Äntligen fick jag gå till frisören för att klippa mig. Törs inte säga hur längesen det var sist... det var i spetember. Iof brukar jag inte klippa mig så ofta, men nu kändes det att det verkligen var behövligt. Torrt, slitet, livlöst..... m.m. Plus att jag tappar hår ! Men det var inget som märktes sa min frisör. Var så glad att min frisör var tillbaka i stan efter att varit på utbildning i götet. Så jag var snabb och haffa henne. Annars brukar hon vara rätt så uppbokad. Men nu när man är mamma ledig är det lättare och ta en tid mitt på dagen oxå. Iaf så är hon bra och vet precis hur jag vill ha det.

Så här vart det !

Annars rullar dagarna på tycker jag. Har fullt upp att träffa alla mammor och barn =) Men det är skoj !!! Förra veckan var Jessica och Vera här och Jenny och Naemi. Här kommer en bild på våra underverk =) Naemi är 3-4 månader yngre än Vera och Hugo.Idag var vi och vägde Hugo och han väger nu 7250 g och 66,5 cm lång. Här kommer en bild på en glad skit =)


Blåsten gör mig galen !

Det är jätte fint väder ute, MEN varför måste det blåsa så mycket ute. Jag hatar verkligen när det blåser. Det får nästan hellre regna. Jag kommer ihåg en gång då jag skulle cykla till jobbet och det blåste så ute. Motvind var det och det kändes som att jag inte kom någonstans. Då var jag påväg att slänga cykeln i diket och traska ! Vet inte varför jag inte gillar blåsten, men får en olust känsla bara. Kanske sitter i sen jag var liten och vi var i husvagnen och det var storm ute. Och satt och kolla ut och såg trän falla. Jaja bara att gilla läget och njuta av att solen tittar fram i alla fall.

Var iväg på en barnloppis på fm i Kil, skulle vara många utställare stod det i tidningen. Såg framemot att fynda något, men nej. Det var så dåligt så, var typ 10 bord, urtvättade kläder, 90 % flickkläder och trångt !!! Så nej, vi var inte där länge ! =) Får fortsätta fynda på tradera istället =)

Igår vart vårat sovrum tapetserat, vart riktigt bra faktiskt. Kimmo fick hjälp på dagen, men sen den sista väggen som skulle vara fondvägg fick jag hjälpa till med. Mösterpassning, jihaa =) Men vi klara det utan problem. Innan jag och Kimmo flyttade ihop tapetserade vi i hans lägenhet med innan försäljning. Så vi hade övat lite. =) Nu ska vi bara lägga in golvet oxå, men de får vänta till Kimmo är ledig, typ nästa vecka =) Men man vill ju få i ordning så fort som möjligt.
Bilder kommer då det är helt klart !!

Nä undra om man ska göra något vettigt medans lillkillen sover =)

Sliten !

Sitter här och är lite sliten efter gympan. Kanske är att man tar i lite mera nu efter några gånger. Det är i alla fall skönt att röra på sig, och det behövs oxå =)  Hugo var rätt så nöjd oxå på gympan, ända till jag la han bredvid Theo och han råka skrika till. Då börja underläppen att darra =) Jag flyttade på Hugo och Theo la sig bredvid Elina istället =) Nu när dom är så här små har dom ju ingen direkt utbyte av varandra. Men tänk sen när dom ska börja leka med varandra, ta grejer från varandra och så där =) Det ska bli kul att se !

I helgen var vi och titta ut golv till sovrummet och så köpte vi tapeterna vi ska ha. Så nu har vi rivit ut alla möbler från sovrummet och bara att sätta fart ?!

Så här ser tapeten ut idag, och jag gillar den INTE !!!Här kommer det några nya bilder på lilleman !

Smakat lite blåbär !Så här kan man oxå sova !!Glad Hugo !Nä dax att göra sig i ordning, måste återigen gå och posta paket. Det är så att jag har börjat tradera. Men det är inte lika kul att sälja, då det är ett projekt att få iväg sakerna. Roligare och köpa och bara betala och få varan hem skickat =)RSS 2.0